Studio apartman Lidija

Ferienwohnungen in Kroatien, Split-Dalmatia, Makarska

Studio apartman za smještaj dvije do tri osobe
  • Schlafplätze
    3
  • Schlafzimmer
    1
  • Badezimmer
    1

Beschreibung

Studio apartman se nalazi u zapadnom dijelu grada Makarske, apartman ima kuhinju, kupaonicu i spavaću sobu. Parking osiguran.

Standort

Postleitzahl: 21300
Breite/Länge: 43.29694 / 17.01778
Busbahnhof1000 Meter
Bank1000 Meter
Tankstelle500 Meter
Casino600 Meter
Zentrum1200 Meter
Apotheke300 Meter
Marina1200 Meter
Mehr500 Meter
Strand500 Meter
Post1200 Meter
Restaurant500 Meter
Fährhafen1200 Meter
Shop200 Meter
Bahnhof63 km
Flughafen63 km

Nachbarschaft

Makarska je od davnine središte Makarskog primorja upravno, političko, gospodarsko, kulturno i prosvjetno, a od sredine XX. st. i turističko. Danas je to grad s više od 15 tisuća stanovnika kojemu pripadaju i slikovita naselja pod Biokovom, Veliko Brdo, Puharići, Kotišina i Makar od kojega je nastalo ime Makarska.
Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih i prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina.
Pješčana i šljunčana plaža, duga je skoro 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Uza šetnice obrubljene borovima nalaze se različiti turistički sadržaji, udobni hoteli, ugostiteljski objekti s gastronomskim specijalitetima, te obilje zabave za djecu i odrasle.
Makarska se nalazi u podnožju planinskog masiva Biokova (1762 m), koji štiti od prodora kontinentalne klime te ima bujnu mediteransku vegetaciju, blagu zimu, duga i topla ljeta s osvježavajućim maestralom.
Sunce je obasjava više od 2750 sati godišnje s temperaturom zraka višom od 20°C od lipnja do rujna, a prozirno more od lipnja do listopada ima temperaturu iznad 20°C.
Grad Makarska razvio se oko prirodne luke koju štite slikoviti poluotok Sveti Petar i rt Osejava i najveća je i jedina takva luka između ušća Cetine i Neretve.
Siguran je zaklon i pribježište za lošeg vremena, nekad pomorcima, gusarima i trgovcima, a danas turističkim jahtama, jedriličarima i izletničkim brodovima. To je pridonijelo da je postala važna trgovačka luka, osobito za vrijeme turske i mletačke okupacije. Danas iz luke vozi trajekt više puta dnevno za Sumartin na Braču.
Za ljetnih večeri luka je puna jahti i turističkih izletničkih brodova, a Kačićev trg u središtu grada pun je mladosti koja uživa u zabavnim i kulturnim priredbama.
Što dublje u noć makarska je riva sve življa, a kafići, restorani i disco-barovi sve puniji.
Povijest grada najbolje se može upoznati u Franjevačkom samostanu, koji je proslavio 500 godina postojanja. U svojim prostorima čuva pinakoteku, knjižnicu, jedinstveni Malakološki muzej i Institut Planina i more. Na Kačićevu trgu je crkva Sv. Marka , a s njezine su sjeverne strane u staroj školi galerija Gojak, gradska knjižnica, glazbena škola i Radio Makarska rivijera.
Na obali je Gradski muzej i crkva Sv. Filipa. U parku Sv. Petra nalazi se obnovljena crkva Sv. Petra a odatle se pruža i prekrasan pogled na grad, veličanstveno Biokovo i pučinu.
Leži na 43° 17' 38'' geografske širine i na 17° 1' 20'' istočne dužine, skoro u sredini sjeverozapadne polovice Makarskog primorja.

Unterkunft, Ausstattung und Dienstleistungen

Eintragstyp
3 Sterne Ferienwohnungen
Schlafzimmer
1 Schlafzimmer, 3 Schlafplätze
Doppelbetten: 1
Badezimmer
1 Badezimmer
Aussicht
auf Garten
Urlaubstypen
City break
Strandurlaub
Zugang
Private Parkplätze
Parken
1 Autos
Allgemeine Ausstattung
Balkon
Steuer ist im Preis inbegriffen
Hinterhof
Bettwäsche
Handtücher
Elektrizität
Wi-Fi Internet
Innenausstattung
Kühlschrank
Klimaanlage
Wasserkocher
Herd
TV
Aussenausstattungen
Parken
Lokale Aktivitäten
Radfahren
Walking
Segeln
Basketball
Fußball
Volleyball
Schwimmen
Angeln
Tauchen
Tennis

Preise

-Preis pro NachtWochenpreisMonatlicher PreisMindestaufenthaltWechsel
WocheWochenende
Gesamtpreis - - - - -

AGB

Check in: 14:00 / Check out: 10:00
Eignung
Haustiere: Nein
Raucher: Rauchen verboten
Für Kinder geeignet: Ja, toll für Kinder
Langzeitvermietung: Nein
Senioren oder Gebrechliche: Nicht geeignet
Rollstuhlgerecht: Nein

Eintrag noch von keinem Gast bewertet. Sie können der erste sein, der einen Erfahrungsbericht schreibt.
805 Aufruf(e) Letzte Aktualisierung: 30.01.2019 09:24

Contact owner

Mit * gekennzeichnete Felder sind Pflichtfelder
Die Inhalte dieser wird direkt an Ihre E-Mail Inserenten gesendet werden und sich ausschließlich auf eine Anfrage in Bezug auf die ausgeschriebene Leistung zu senden verwendet. Mit dem Formular für einen anderen Zweck, macht das Portal TrazimSmjestaj.com Missbrauch und gegen die Regeln verstoßen.
Booking.com